diumenge, 15 d’abril del 2012

Pastís de peix

PASTIS DE PEIX (Per 2 persones)


Ingredients:

600g de lluç
4 cullerades de suc de tomàquet
3 ous
30g pa pa remollat amb llet desnatada
10 g de mantega
½ fulla de llord
Pebre blanca en pols i sal


Bullir el peix amb la sal, pebre blanca i llord. Escorre’l.
Treure les espines i la pell del peix i desfer-lo molt petit.
Triturar-lo amb la salsa de tomàquet, la molla del pa i els ous batuts.
Barrejar-lo tot molt bé i afagir si cal, més pebre i sal.
Col·locar la massa en un motllo untat amb mantega.
Coure al bany maria durants uns 30 o 40 minuts.
Deixar refredar

 Es pot acompanyar amb una amanida o una escalivada.
En el proper àpat no menjar res d’hidrats de carboni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada